skip to Main Content
Identiteit voorop

IDENTITEIT

Wil je jouw bedrijf verder professionaliseren of je marketingproces ontwikkelen?
Next Step gelooft in de kracht van een duidelijke eigen identiteit.

  • Voor iedereen die zijn of haar bedrijf wil professionaliseren en een next step wil zetten in het optimaliseren van zijn corporate identity.
  • Voor organisaties die hun doelgroep effectiever willen bereiken en een next step willen maken naar een professionele corporate identity

Next Step heeft een programma ontwikkeld waarmee je de identiteit van je organisatie optimaal op de kaart zet. Met dit programma bereik jij je doelgroepen beter en breng je direct je kernwaarden over. In dit programma zet je de volgende stappen:

  1. Het volgen van een DNA workshop en het bepalen van je bedrijfsmissie.
  2. Het verbinden van doelgroepen met doelstellingen en het onderzoeken van concurrente
  3. Het ontwerpen van een visie die zorgt dat je ontwerp gedragen wordt door iedereen binnen de organisatie
Wil je ook een DNA workshop?

Welk imago wil je als bedrijf hebben? Hoe onderscheidt jouw merk zich van dat van jouw concurrenten? Hoe, waar en wanneer wil je dat jouw klanten je merk ervaren?

Identiteit Voorop gaat over het maken van keuzes. Wij helpen je duidelijk te definiëren hoe je gezien wilt worden en waarom. Daarbij gaat het ook over besluiten wat niet te doen. In een uniek proces komen we tot de kernwaarden en sterke punten van jouw organisatie. Een waardevolle fase waar iedereen in jouw organisatie profijt van heeft.

Jij weet en voelt precies waar jouw organisatie, bedrijf of product om draait. Maar hoe zet je die kennis en dat gevoel om in een herkenbaar gezicht? Next Step maakt design vanuit jouw kern. Wij vertalen jouw visie naar een herkenbaar gezicht met een ontwerp dat past bij jouw kernwaarden.

Zo ben je herkenbaar voor je doelgroep en overtuig je anderen dat jij goed bent in wat je doet.

Ook meer inzicht in jouw doelgroepen?
communicatie en ontwerp

ONTWERP

Huisstijl, website en publicaties

Next Step is ook een ontwerpbureau. Design is onze kracht en onze passie. Met jarenlange ervaring in design en ontwerp geven we vorm aan jouw nieuwe logo, een dynamische huisstijl, je WordPress website of diverse andere publicaties.

Design voor jouw bedrijf?

Als jij uit wilt stralen waar je voor staat is het van belang je kernwaarden te laten zien. Daarom werken wij “from the inside out”, van binnen naar buiten. We gaan naar de kern van jouw organisatie en werken van daaruit naar een specifieke uitstraling die bij jouw organisatie past. Zo voelen niet alleen je collega’s zich thuis, maar herkent jouw doelgroep ook exact waar jij als bedrijf voor staat.

Soms is een nieuwe uitstraling nodig voor het aanspreken van nieuwe doelgroepen, maar een restyling kan ook het verschil maken bij je huidige klanten. Een nieuwe identiteit gaat nooit alleen over een nieuw logo. Er zit een verhaal achter dat jij kunt vertellen – op je website, social media – of dat je kunt verbeelden door illustraties, fotografie en film. Ook jouw eigen manier van jezelf presenteren op je werkplek of in je regio is daarbij van belang.

Wat is jouw verhaal?

Is het verstandig om tijdens jouw next step je website (door) te ontwikkelen? Dan valt of staat het succes daarvan met een goede voorbereiding. Bij het ontwerpen van een website stellen wij samen met jou een functioneel ontwerp op: een beschrijving van alle te ontwikkelen functionaliteiten. Ook je website ontwikkelen we “from the inside out”. De vormgeving sluit vanzelfsprekend aan op de unieke identiteit van jouw bedrijf.

Ook jouw site “from the inside out”?
communicatiekompas

STRATEGIE

Communicatiewijzer, SEO en web onderhoud

Niet alleen identiteit en design zijn belangrijk, maar ook wat je communiceert en hoe je dat doet. Met een goede webcontent, de juiste zoekmachine optimalisatie en het up to date houden van je website weet je zeker dat je je doelgroep bereikt. Hiervoor is een goede strategie nodig.

Wat is jouw strategie?

Goede communicatie staat niet op zichzelf maar volgt een strategie. Natuurlijk kom jij met goed verstand een heel eind, maar wij helpen je graag je bedrijfscommunicatie een richting te geven. Onze communicatiewijzer geeft sturing aan je communicatie en staat aan de basis van jouw marketingstrategie. Uiteraard zijn de stappen richting de identiteit van jouw bedrijf de basis voor een goed communicatieplan.

Is jouw website optimaal ontwikkeld? Dan volgt er een nieuwe fase: die website beter vindbaar te maken op Google – de meest bezochte zoekmachine van dit moment. Een goede SEO strategie of een goed zoekmachine optimalisatie proces zorgt ervoor dat je een veel groter publiek bereikt. Uiteraard is dat publiek precies jouw doelgroep als je kiest voor de juiste webcontent.

Kan Google jouw site vinden?

Heb je eenmaal een goed ontwikkelde website en ben je optimaal bereikbaar via zoekmachines? Dan volgt er nog een belangrijke stap: je website techniek up to date houden en regelmatig backups maken. Wij nemen je die zorgen graag uit handen door maandelijks – maar vaak ook wekelijks – je website aan te passen en trends in de gaten te houden. Daarmee is jouw website altijd voorzien van de laatste scripts en opbouw.

Is jouw site bij te tijd?
Back To Top